;

Renault Master a fost ales pentru producerea ambulanțelor

Noul automobil pentru asistența medicală urgentă în baza unui  Renault Master corespunde standardelor naționale ale Ucrainei  «Automobile pentru asistența medicală urgentă și echiparea lor, condițiile tehnice și metodele de testare»DSTU S 7032: 2009. Automobilul a fost elaborat și echipat pentru transportarea, îngrijirile medicale și supravegherea pacienților. Sfera de utilizare – asistența medicală urgentă, medicina catastrofelor. 

Renault Master este unul dintre liderii de vânzări ale automobilelor comerciale în Uniunea Europeană.  Automobilul se impune prin fiabilitate, calitatea asamblării, care asigură funcționarea durabilă, și are unul dintre cei mai buni indicatori de economie, securitate și confort în clasa respectivă.  

«Ambulanța» este produsă în baza Renault Master L2H2 cu motor turbo-diesel și cutie de viteze mecanică, în 6 trepte. Are salonul medical confortabil, dotat cu climatizor, în care personalului medical îi este  comod să lucreze, să se deplaseze și să se așeze. Automobilul are mai multe sisteme de securitate: ABS cu sistemul anti-patinare  ASR, sistemul de stabilitate a cursului ESP, sistemul de asistență la pornirea în pantă Hill Start Assist, airbag pentru șofer.

Noul automobil specializat este dotat cu toate elementele necesare acordării ajutorului în condiții dificile: aparat pentru ventilare pulmonară,  măști, tuburi pentru respirația persoanelor de diverse vârste și rezervor de oxigen; electrocardiograf cu modul de transmitere a datelor; Oxivac; dispozitiv pentru terapia cu oxigen Н-550; frigider   Thermo TR-19A; defibrilator; aspirator electric portativ, tablou electric de distribuție, brancarde din material nețesut   (brancarde pe rotile, moi, pliante, cu fixare  în vid, brancarde-fotolii) și un șir de alte  echipamente. 

Tot utilajul medical din automobil este amplasat și fixat pe polițe speciale, console, dulapuri și alt mobilier. Majoritatea furnizorilor de echipamente medicale sunt producători europeni și americani. 

Salonul medical este încălzit cu material de izolare termică. În podul mașinii este fixată o trapă multifuncțională, care asigură lumina naturală și aerisirea salonului, și poate fi folosită ca ieșire de avarie. Pentru comoditatea  personalului medical salonul este dotat cu «Panoul de comandă al consumatorilor», pe care  este afișată administrarea tuturor sistemelor din dotarea salonului medical. Toate butoanele panoului de comandă au indicare luminoasă sau grafică. 

Lista echipamentelor medicale poate fi modificată în funcție de necesitățile instituției medicale. 

Fiabilitatea și confortul în exploatare  mai este asigurată de computerul de bord, servodirecție, închiderea centrală la distanță, adaptorul pentru drumuri proaste, oglinzi retrovizoare cu încălzire, scaunul șoferului cu cotieră și reglare a înălțimii, un șir de alte opțiuni.  

www.autoconsulting.ua

Alte noutăți

26.04.2021
Restilizare KODIAQ: la aproximativ patru ani după ce ŠKODA a lansat primul model din gama SUV, cu succes la nivel mondial, producătorul auto a prezentat modelul său KODIAQ restilizat. Brandul c...
17.03.2021
Land Rover Defender a fost desemnat câștigător după părerea femeilor din anul 2021. Este prima dată când un Land Rover câștigă un asemena premiu internațional, pentru cel mai capabil...
17.03.2021
Volvo Cars introduce o gamă de upgrade-uri pentru XC60, inclusiv adăugarea noului sistem informațional alimentat de Android al companiei cu aplicații și servicii Google încorporate, făcând...
17.03.2021
Renault anunță că noul său logo, dezvăluit în premieră cu ajutorul conceptului electric Renault 5, va fi introdus gradual pe toate modelele din gamă, până în 2024.
04.12.2020
Anul acesta este special și vrem să-l petrecem într-un mod special. Compania DAAC Hermes vine cu cadouri sub forma de oferte speciale pentru întreagă gamă de automobile în showroo...