Premiera noului SUV Mazda CX-90 Crossover

Mazda North American a dezvăluit Mazda CX-90, noul SUV crossover al companiei.

Mazda intenționează să introducă patru modele până la sfârșitul anului 2023 pe piața globală, unde cererea de SUV-uri este puternică. După CX-60 lansat anul trecut, CX-90 este al doilea model din grupul de produse Mazda și oferă o evoluție semnificativă a performanței de mediu și de siguranță și o mai mare plăcere de a conduce. Lansarea CX-90 îmbunătățește gama de SUV-uri Mazda, permițând companiei să răspundă nevoilor clienților și particularităților fiecărei piețe. CX-90 oferă, de asemenea, un impuls suplimentar afacerii și mărcii Mazda.

CX-90 este un SUV crossover nou dezvoltat în lumina caracteristicilor pe care clienții de pe piața importantă din America de Nord le solicită. Bazat pe conceptul „Pentru călătoria vieții tale”, acest SUV cu caroserie largă cu trei rânduri oferă un confort, funcționalitate și performanțe de siguranță mai mari, făcând condusul mai plăcut cu mai mulți prieteni și familie. Acest nou model emblematic își face debutul în Statele Unite în această primăvară.

Designul CX-90 exprimă un sentiment de vitalitate înrădăcinat în tema de design KODO sau „Sufletul mișcării” Mazda. Estetica scăderii sau „mai puțin este mai mult” produce o formă simplă și realizează proporții dinamice și maiestuoase. Interiorul este o expresie a esteticii japoneze în întregime, încorporând dinamismul luminii și materialelor naturale într-un spațiu ordonat și elegant.

Pentru grupul motopropulsor, Mazda va oferi un nou motor turbocompresor de 3,3 litri cu șase cilindri în linie pe benzină, sporit de un sistem mild hybrid de 48 de volți, precum și un sistem hibrid plug-in e-SKYACTIV PHEV, care cuprinde un sistem hibrid de 2,5 litri în linie pe benzina.
Un motor cu 340 de cai putere (254 kilowați) și 500 Newtoni-metri. În combinație cu noua arhitectură AWD orientată spre spate, CX-90 oferă performanțe de mediu superioare, onorând în același timp manevrabilitatea.

De asemenea, Mazda a concentrat atenția meticuloasă pe crearea unui mediu confortabil pentru toți cei aflați la bord. Spațiul interior a fost mărit în jurul tuturor scaunelor. Al treilea rând este proiectat pentru trei locuri și este echipat cu propriile orificii de aer condiționat. În plus, configurația îmbunătățită a lui CX-90 întărește performanța de tractare, care împreună cu alte facilități sporesc funcționalitatea acestuia, permițând șoferului și pasagerilor să se bucure de o varietate de setări și experiențe în timpul conducerii.

În plus, includerea See-Through View, capabilă să discerne în mod intuitiv informațiile necesare pentru funcționarea vehiculului, precum și un display de conducere activ susține funcționarea în siguranță a vehiculului și sporesc liniștea sufletească a șoferului.

Îndreptându-se spre 2030, Mazda va continua cercetările bazate pe filozofia companiei centrată pe om, va crea experiențe mai emoționante de care oamenii se pot bucura în timp ce se mișcă în viața lor de zi cu zi și va oferi o mai mare plăcere vieții de zi cu zi, înălțând și energizând oamenii.

 

Alte noutăți

25.05.2023
Volvo EX30 este un SUV electric de mici dimensiuni, conceput pentru a avea cea mai mică amprentă de carbon dintre toate modelele Volvo de până acum Noul Volvo EX30 este o îmbinare a cel...
17.05.2023
Experiența la volan dusă la următorul nivel Această tehnologie îți oferă o experiență de condus mai rapidă, mai intuitivă, mai precisă și mai controlată, fără a compromite caracteristicile de s...
11.05.2023
Pe 7 iunie, la ora 13:30 CEST, noul SUV Volvo EX30, complet electric, își va face debutul la nivel mondial. La aceeași dată, acesta va deveni, de asemenea, disponibil pentru a fi comandat sau pr...
05.04.2023
Volvo XC60. Inovativ. Sigur. Dinamic. Creat pentru confort în oraș și pentru aventură în afara lui, Volvo XC60 este SUV-ul potrivit pentru cei care știu ce vor și nu se opresc pân...
13.03.2023
Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale.  Performant. Sigur. Sofisticat. La fel ca tine. Alege modelul care redefinește SUV-ul de lux. XC90. Cu 7 locuri confortabile, design scandina...