Nissan Ariya deschide un nou capitol în era vehiculelor electrice

Azi compania Nissan prezintă lumii noul model Ariya, care marchează o etapă nouă de realizare a planului «Nissan NEXT». Dat fiind că Ariya este primul cross-coupe electric în totalitate, modelul deschide un nou capitol în crearea electromobilelor Nissan, menite să implementeze în viață rendința noastră de a spori calitatea vieții oamenilor.  

Electric în totalitate, Nisan Ariya este vârful tehnologiilor și a designului brandului Nissan – premiera mondială are loc în formatul online al ceremoniei din Yokohama. Modelul este o etapă importantă a drumului, pe care compania va acorda atenție deosebită direcțiilor semnificative ale activității sale, inclusiv crearea electromobilelor și a modelelor SUV.

«Noi am creat Nissan Ariya în replică la cererile cumpărătorilor, – spune directorul general  Nissan  Makoto Uchida. – Acest model întrunește în sine toate părțile tari ale companiei noastre: crearea electromobilelor și a crossoverelor. El exprimă o nouă eră  a modelelor Nissan care  trezesc imaginația  cu designul minunat ».

Ariya este parte a planului de modele noi (12 modele timp de 18 luni). Acest SUV demonstrează cum  răspunde compania Nissan la cererile cumpărătorilor pentru electromobilele noi, apte pentru circulația autonomă și dotate cu cele mai avansate tehnologii comunicative. 

Compania Nissan preconizează să atingă la finele anului financiar 2023 un volum de vânzări care trece de 1 milion de electromobile și  modele cu motor hibrid e-POWER pe an. Compania intenționează să implementeze tehnologiile de conducere autonomă pe mai bine de 20 modele, comercializate pe 20 de piețe. Volumul total al vânzărilor automobilelor dotate cu aceste tehnologii va trece de 1,5 mln.

Nissan: o privire nouă spre viitor cu respect pentru moștenirea din trecut  

Noul logotip sportiv Nissan Ariya – încă o premieră mondială a zilei. El simbolizează  atașamentul companiei față de inovațiile create pentru noile generații de cumpărători. El va împodobi modelele noi și cele înnoite.   

Noul logotip este o privire spre viitor cu respect pentru moștenirea și tradițiile  cu care se mândrește compania. Numele companiei rămâne în continuare în centrul logotipului, pentru a păstra recunoașterea instantanee a brandului și a aminti jaloanele de bază ale  trecutului în drum spre viitor.  

«Nissan Ariya deschide un nou capitol al istoriei noastre, pe drumul nostru de transformare a businessului, în cultura și producerea noastră, – spune dl Uchida. – Modelul determină ce este cel mai important pentru  Nissan, ce ne dorim și ce suntem: luptători pasionați în implementarea inovațiilor ».

 

 

Alte noutăți

05.08.2020
Noul automobil pentru asistența medicală urgentă în baza unui  Renault Master corespunde standardelor naționale ale Ucrainei  «Automobile pentru asistența medicală urgentă și ech...
22.07.2020
Ford vrea să demonstreze "potențialul extrem" al tehnologiei electrice prin prezentarea lui Mustang Mach-E 1400, un model produs într-un singur exemplar care are 7 motoare electrice și 1.400 de...
21.07.2020
În prima jumătate a anului grupul Renault a comercializat 1,256,658 automobile, demonstrând o dinamică pozitivă a vânzărilor în iunie, în special pe segmentul electromobi...
29.06.2020
Marca ŠKODA împlinește 125 ani Marca cehă de automobile SKODA – este printre cele care se dezvoltă  cel mai dinamic în lume. Mulți consideră că  ŠKODA este...
16.07.2020
Azi compania Nissan prezintă lumii noul model Ariya, care marchează o etapă nouă de realizare a planului «Nissan NEXT». Dat fiind că Ariya este primul cross-coupe electric în totalit...