Dezinfectarea sistemului de aer condiționat

DEZINFECTAREA SISTEMULUI DE AER CONDIȚIONAT. SIGURANȚA SĂNĂTĂTII DVS ȘI CELOR APROPIAȚI.

Sistemul de aer condiționat reprezintă o opțiune de primă necesitate pentru automobilele moderne. Acestea sunt foarte complexe. Ca și orice sistem acesta are nevoie de întreținere sau curățare. Iar în cazul nostru chiar și de dezinfectare a virusul COVID 19.

Igienizarea este un proces de dezinfectare a acestui sistem. Acest proces poate fi ușor aplicat sistemului de aer condiționat al automobilul Dvs, doar că trebuie să vă adresați profesioniștilor pentru a face o procedură corectă, eficace și necesară.

De ce trebuie făcută dezinfectarea periodică a sistemului de aer condiționat?

  1. Deoarece mediul umed din instalație permite bacteriilor, ciupercilor și mucegaiului să se dezvolte în voie. Acestea sunt periculoase pentru sănătatea Dvs și a celor din jur.
  2. Instalația de aer condiționat neîntreținută poate cauza probleme respiratorii, precum: astmă sau bronșită, sau poate reprezenta pericol pentru persoanele alergice sau copii mici.
  3. Bacteriile și virușii, precum COVID-19, se pot afla pe pereții sistemului de aer condiționat, iar într-un anumit moment pot să vă afecteze starea de sănătate.
  4. Mașina dvs va fi pe mâini bune, în service-ul autorizat pentru acest tip de lucrări, unde specialiștii cunosc despre ce e vorba și pot rezolva problema rapid și eficient.
  5. Veți fi sigur că automobilul dvs este curat, iar călătoriile cu familia vor fi plăcute.

 

Care sunt avantajele dezinfectării?

  1. Dezinfectarea sistemului de aer condiționat omoară bacteriile, inclusiv virusul COVID 19.
  2. Aerul care va intra în mașină prin sistemul de climatizare va fi proaspăt si curat.
  3. Igienizarea cu ozon este foarte eficientă pentru o perioadă îndelungată de timp. Ozonul este adesea folosit în scopuri medicinale.
  4. Este sigură pentru sănătatea Dvs, deoarece nu conține produse chimice. Se va utiliza un spray special pe bază de aburi.
  5. Plăcerea conducerii unei mașini sigure pentru Dvs și grija față de cei dragi.

Dezinfectarea sistemului de aer condiționat este recomandată pentru a fi efectuată la un service autorizat cu echipament special Wynn's Aircomatic® III. Dar în același timp folosesc produse de calitate înaltă ca spray—ul special Airco-Clean® și filtru de interior original SKODA.

Compania DAAC HERMES este service autorizat pentru automobilele SKODA. Ea execută toate tipurile de lucrări de reparație, inclusiv și Igienizarea sistemului de aer condiționat. Această procedură se execută cu înscrierea în prealabil. Date de contact:

T. +373 22 406 250;

M. +373 783 00 646;

Email: info@skoda.md

 

Pentru o dezinfectare totală se recomandă schimbul de filtru salon (acesta nu este inclus în preț).

Oferta este supusă unor termeni și condiții. Pentru detalii contactați consultanții service.

Oferta pentru dezinfectarea automobilului Dvs

  Pret
SKODA Airco-Clean® dezinfectarea sistemului de aer conditionat 499
Manopera GRATIS

Acum ești pregătit din nou pentru drum

Alte noutăți

30.06.2020
De ceva timp, producătorii de autoturisme preferă versiunile pseudo-offroad. Acum li s-au aliniat și producătorii tehnicii comerciale. Spre exemplu, compania Ford a prezentat două familii ”cross...
26.05.2020
De ce să schimbi uleiul din motor, să verifici caroseria și suspenia mașinii în service-ul autorizat Mazda al DAAC Hermes? Îți spunem noi! La Mazda Service, de pe Calea Ieșilor 10, a...
13.04.2020
DEZINFECTAREA SISTEMULUI DE AER CONDIȚIONAT. SIGURANȚA SĂNĂTĂTII DVS ȘI CELOR APROPIAȚI. Sistemul de aer condiționat reprezintă o opțiune de primă necesitate pentru automobilele...
19.03.2020
Stimaţi clienţi! În contextul evoluției situației epidemiologice pe teritoriul Repulicii Moldova, precum şi în legătură cu Hotărîrea Guvernului № 8 din 15 Martie 2020 „Privi...
12.04.2020
Dragi șoferi, chiar acum în stațiile de deservire ale companiei "DAAC Hermes" vă este oferită o gamă largă de anvelope de vară ale producătorilor cu renume mondial. Stațiile de deservire ...