Dezinfectarea sistemului de aer condiționat

DEZINFECTAREA SISTEMULUI DE AER CONDIȚIONAT. SIGURANȚA SĂNĂTĂTII DVS ȘI CELOR APROPIAȚI.

Sistemul de aer condiționat reprezintă o opțiune de primă necesitate pentru automobilele moderne. Acestea sunt foarte complexe. Ca și orice sistem acesta are nevoie de întreținere sau curățare. Iar în cazul nostru chiar și de dezinfectare a virusul COVID 19.

Igienizarea este un proces de dezinfectare a acestui sistem. Acest proces poate fi ușor aplicat sistemului de aer condiționat al automobilul Dvs, doar că trebuie să vă adresați profesioniștilor pentru a face o procedură corectă, eficace și necesară.

De ce trebuie făcută dezinfectarea periodică a sistemului de aer condiționat?

  1. Deoarece mediul umed din instalație permite bacteriilor, ciupercilor și mucegaiului să se dezvolte în voie. Acestea sunt periculoase pentru sănătatea Dvs și a celor din jur.
  2. Instalația de aer condiționat neîntreținută poate cauza probleme respiratorii, precum: astmă sau bronșită, sau poate reprezenta pericol pentru persoanele alergice sau copii mici.
  3. Bacteriile și virușii, precum COVID-19, se pot afla pe pereții sistemului de aer condiționat, iar într-un anumit moment pot să vă afecteze starea de sănătate.
  4. Mașina dvs va fi pe mâini bune, în service-ul autorizat pentru acest tip de lucrări, unde specialiștii cunosc despre ce e vorba și pot rezolva problema rapid și eficient.
  5. Veți fi sigur că automobilul dvs este curat, iar călătoriile cu familia vor fi plăcute.

 

Care sunt avantajele dezinfectării?

  1. Dezinfectarea sistemului de aer condiționat omoară bacteriile, inclusiv virusul COVID 19.
  2. Aerul care va intra în mașină prin sistemul de climatizare va fi proaspăt si curat.
  3. Igienizarea cu ozon este foarte eficientă pentru o perioadă îndelungată de timp. Ozonul este adesea folosit în scopuri medicinale.
  4. Este sigură pentru sănătatea Dvs, deoarece nu conține produse chimice. Se va utiliza un spray special pe bază de aburi.
  5. Plăcerea conducerii unei mașini sigure pentru Dvs și grija față de cei dragi.

Dezinfectarea sistemului de aer condiționat este recomandată pentru a fi efectuată la un service autorizat cu echipament special Wynn's Aircomatic® III. Dar în același timp folosesc produse de calitate înaltă ca spray—ul special Airco-Clean® și filtru de interior original SKODA.

Compania DAAC HERMES este service autorizat pentru automobilele SKODA. Ea execută toate tipurile de lucrări de reparație, inclusiv și Igienizarea sistemului de aer condiționat. Această procedură se execută cu înscrierea în prealabil. Date de contact:

T. +373 22 406 250;

M. +373 783 00 646;

Email: info@skoda.md

 

Pentru o dezinfectare totală se recomandă schimbul de filtru salon (acesta nu este inclus în preț).

Oferta este supusă unor termeni și condiții. Pentru detalii contactați consultanții service.

Oferta pentru dezinfectarea automobilului Dvs

  Pret
SKODA Airco-Clean® dezinfectarea sistemului de aer conditionat 499
Manopera GRATIS

Acum ești pregătit din nou pentru drum

Alte noutăți

04.12.2020
Anul acesta este special și vrem să-l petrecem într-un mod special. Compania DAAC Hermes vine cu cadouri sub forma de oferte speciale pentru întreagă gamă de automobile în showroo...
18.11.2020
Mazda MX-30 a primit numărul maxim de cinci stele la cele mai recente teste, cu un punctaj de 91%, cel mai bun la moment, pentru protecția adulților și 87% a copiilor pasageri. Mazda MX-30 a obținu...
29.09.2020
Cu cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia reînnoiește simultan trei din modelele sale emblematice și redefinește automobilul practic și contemporan, care s...
28.09.2020
Pe 29 septembrie 2020, a treia generație a gamei de succes Logan, Sandero și Sandero Stepway își va dezvălui secretele în detaliu. Dacia prezintă cea de-a treia generație a modelelo...
28.09.2020
Renault Arkana vine în Europa! Curând și în Moldova! SUV-ul Coupé sportiv și dinamic al mărcii Renault vine pe piața europeană echipat din plin cu tehnologie, într...