100.000 de Nissan cu tehnologie e-POWER au fost deja vândute în Europa

De la introducerea sa în septembrie 2022, tehnologia inovatoare e-POWER de la Nissan a câștigat simpatiile a peste 100.000 de clienți. În prezent, 65.367 de vehicule Qashqai și 34.663 de vehicule X-Trail echipate cu acest sistem au fost deja vândute în Europa.

Principala diferență sistemului e-POWER este că roțile sunt acționate exclusiv de motorul electric. Prin urmare, tracțiunea este ușoară, lină și silențioasă - aproape ca în mașină complet electrică. Într-adevăr, feedback-ul de la utilizatorii e-POWER arată că aceștia apreciază în mod deosebit silențiozitatea și ușurința de operare a grupului motopropulsor. Motorul pe benzină modern și econom din sistemul e-POWER este utilizat doar pentru a genera electricitate, care alimentează bateria și propulsează roțile cu ajutorul motorului electric.

Atunci când este necesară o putere redusă pentru a acționa vehiculul și când încărcătura bateriei este suficientă, motorul electric care învârte roțile consumă doar energia acestuia. Atunci când este nevoie de mai multă putere, motorul generează electricitate pentru a alimenta motorul electric și a încărca bateria. Atunci când este necesară o putere maximă, motorul electric consumă energie electrică atât de la motor, cât și de la baterie. În plus, există și un proces de recuperare a energiei, care alimentează bateria din mișcarea vehiculului.

De asemenea, procesul de producere a energiei electrice depinde de condițiile de drum. Atunci când nivelul de zgomot rutier crește din cauza condițiilor de suprafață și a vitezei vehiculului, motorul este pornit pentru a încărca pachetul de baterii e-POWER. Acest lucru reduce necesitatea ca motorul să funcționeze în condiții de liniște.

"Sistemul e-POWER a devenit o componentă de bază a strategiei de electrificare a Nissan, oferind o oportunitate ideală pentru clienții care nu sunt încă pregătiți să treacă la un autovehicul 100% electric, dar care doresc să se bucure de toate avantajele dezvoltării unei mobilități ușoare pe care numai un sistem de propulsie electrică le poate oferi", a declarat David Moss, Senior Vice President, Regional Research and Development pentru Nissan în regiunea AMIEO.

Dl Moss a adăugat: "Ne continuăm călătoria care a început odată cu prima prezentare și care a avut ca rezultat un număr incredibil de 100.000 de vehicule pe șosele cu tehnologia Nissan e-POWER, marcând o schimbare distinctivă către tracțiunea electrică."

Qashqai modern este a treia generație a crossover-ului urban de la Nissan. Modelul a fost introdus în 2021, consolidându-și statutul de pionier în sectorul auto european prin combinarea unui design uimitor și a unei poziții de condus ușor ridicate cu manevrabilitatea, tehnologia intuitivă și calitatea premium.

Designul modelului modern Qashqai, ca și al celor doi predecesori ai săi, a fost dezvoltat la Centrul European de Design Nissan din centrul Londrei, iar dezvoltarea tehnică a avut loc la Centrul Tehnic European Nissan de lângă Bedford, Marea Britanie. Producția vehiculelor are loc la uzina ultramodernă Nissan din Sunderland, în nord-estul Angliei.

SUV-ul X-Trail este conceput pentru familiile aventuroase și oferă o experiență captivantă datorită tehnologiei e-POWER și sistemului opțional de tracțiune integrală cu două motoare e-4ORCE. X-Trail este potrivit pentru orice ocazie și este partenerul perfect pentru călătoriile de weekend cu familia sau prietenii.

Modelul X-Trail, fabricat la uzina Nissan din Kyushu, Japonia, a rămas o senzație globală timp de peste două decenii, oferind aventuri captivante pentru familii în peste 100 de piețe globale. Cea de-a patra generație X-Trail se bazează pe ADN-ul solid regăsit în toate cele trei generații anterioare de X-Trail.

Profitați de o ofertă exclusivă și obțineți o reducere de până la 3000 de euro! Această ofertă este valabilă pentru toți cei interesați să achiziționeze un automobil Nissan fiabil și inovator. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, vă garantăm economii semnificative pentru bugetul dumneavoastră.

Nu ratați șansa să cumpărați mașina visurilor dumneavoastră la un preț avantajos! Vizitați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre această ofertă și pentru a alege mașina care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Adresa noastră: Chișinău, str. Petricani, 17. Tel – 022 205 800

Pentru mai multe detalii vizitați- www.nissan.md .

Înscrieți-vă pentru un Test Drive https://nissan.md/test-drive/

Alte noutăți

26.02.2024
Scenic E-Tech electric a fost numită Mașina Anului 2024 de către juriul european „Car Of The Year”. Compact și ușor pe drumurile urbane, plin de tehnologie și confortabil pentru călăt...
23.02.2024
GEELY Coolray, cunoscut și ca Binyue în China, este unul dintre cele mai bune produse vândute de GEELY Auto. De la lansarea modelului în 2018, acesta a vândut deja 800.000 de u...
23.02.2024
Cumpărarea unei mașini noi poate fi un proces ușor și plăcut datorită serviciului Trade-In de la DAAC-Hermes. Uitați de procesul de vânzare a mașinii vechi, care necesită mult timp și complicați...
22.02.2024
Cea mai bună ofertă pentru tine. Modelul Volvo XC60 Recharge plug-in hybrid este un SUV de dimensiuni medii conceput pentru a te ajuta pe tine și pe cei dragi să fiți în siguranță. Bucurute de c...
22.02.2024
ATLAS - acesta este numele sub care noul model GEELY va fi vândut pe piața din Moldova. Pe piețele din Orientul Mijlociu și Asia de Sud acest model este cunoscut și sub denumirea STARRAY. Difere...